Podijeli

Al Jazeera Business - 10.06.2017.

Al Jazeera Business - 10.06.2017.

Obećanja - odlika su svake političke kampanje i političara u borbi za glasove. Ona ekonomska građane najviše zanimaju, jer - budu li ispunjena - to znači da će i njihovi džepovi i novčanici biti puniji. Građani Kosova 11. juna biraju najbolji ekonomski program. U Al Jazeera Businessu pogledajte šta su političari obećali i vjeruju li im građani. Makedonci su već napravili svoj izbor. Ekonomski plan premijera Zorana Zaeva analitičari ocjenjuju pozitivnim, ali ambicioznim i postavljaju pitanje - koliko je provodiv, s obzirom na to da je budžetska kasa prazna. Milica Marinović istraživala je šta za građane i privredu Crne Gore znači novo povećanje PDV-a i akciza.

U Al Jazeera Business magazinu još pogledajte kako kompanije zarađuju na našoj lijenosti, te priču o zagrebačkom Uberu koji umjesto ljudi prevozi pakete.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Al Jazeere Balkans. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Al Jazeera Balkans zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Oglasi